Roman Porazil

Bakalářská práce

Technologie výroby a kontrola jakosti měkkých salámů

Production Technology and Quality Control of Cooked Salami
Anotace:
V této bakalářské práci je rozebrána problematika výroby měkkých salámů. Jsou zde informace o aktuálním legislativním rozdělení masných výrobků. Výroba měkkých salámů je popsána od zpracování základní suroviny, přes přísady, které se používají, až po tepelné opracování finálního výrobku. Jsou uvedeny měkké salámy české i zahraniční provenience. Problematika kvality je zpracována z hlediska senzorického …více
Abstract:
This theses deals with the problematics of cooked salami production. It includes information about current legislative distribution of meat products. The cooked salami production is depicted here from processing of a raw material, through added ingredients, to a final heat modification of the product. Both Czech and Provenience cooked salami are mentioned. The problematics of quality is here described …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
  • Oponent: Jaroslav Palásek, MVDr.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta