Zuzana Jenčíková

Bachelor's thesis

Španělská gastronomie

The spanish Gastronomy
Anotácia:
Tématem této práce je zmapovat, v jaké míře je rozšířená španělské kuchyně v České republice a jak velká je její poptávka. Teoretická část práce je zaměřena na specifika dané gastronomie a její teritoriální rozčlenění. Dále jsou objasněny zásady při přípravě tradičních španělských pokrmů, význam a principy této kuchyně v konkrétní lokalitě. Analytická část práce se věnuje přehledu restaurací španělského …viac
Abstract:
The theme of this work is to explore the extent to which Spanish cuisine is widespread in the Czech Republic and how big is the demand. The theoretical part is focused on the specifics of gastronomy and its territorial division. Further clarifying the principle in preparing traditional Spanish dishes, importance and principles of this cuisine in a particular location. The analytical part is devoted …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 3. 6. 2013
  • Vedúci: Ing. Blanka Zimáková
  • Oponent: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze