Bc. Barbora Novotná

Diplomová práce

Výzkum požadavků, preferencí a vnímání spotřebitelů párků vídeňského typu

Research of wiener sausages consumer requirements, preferences and perception
Anotace:
Práce se zaměřuje na výzkum spotřebitelů potravinářských produktů, zejména na odhalování jejich očekávaných i latentních požadavků a preferencí a zjištění vnímání produktů. Hledá způsoby získávání a analýzy těchto informací, porovnává různé metody jejich získávání. Popisuje základní atributy hodnoty pro zákazníka a snaží se proniknout do rozhodovacích procesů zákazníků. Pro přiblížení souvislostí v …více
Abstract:
This work focuses on possibilities of food-consumer research, especially disclosing their expected and potential requirements and preferences, learning about percieved customer value. It seeks for ways of accessing and analyzing this information, compares different methods of accessing it. The work describes basic customer value attributes and tries to get in customers? decision-making processes. For …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 5. 2011

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 30. 5. 2011
  • Vedoucí: prof. Ing. Hana Lošťáková, CSc.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Novotná, Barbora. Výzkum požadavků, preferencí a vnímání spotřebitelů párků vídeňského typu. Pardubice, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická

Univerzita Pardubice

Fakulta chemicko-technologická

Magisterský studijní program / obor:
Chemické a procesní inženýrství / Ekonomika a management chemických a potravinářských podniků