BEZPEČNOST POTRAVIN A DODRŽOVÁNÍ HYGIENICKÝCH PŘEDPISŮ V HOTELU ZANNAM – Anna Kobylková
Anna Kobylková
Bakalářská práce
BEZPEČNOST POTRAVIN A DODRŽOVÁNÍ HYGIENICKÝCH PŘEDPISŮ V HOTELU ZANNAM
Anotace:
Předmětem této bakalářské práce je znázornit důležitost hygienických předpisů pro efektivní provoz gastronomického zařízení. První kapitola se zabývá teoretickou částí a je věnována definici zásadních hygienických pravidel, jejich základním pojmům a nejčastějšímu dělení. Druhá kapitola popisuje detailně vybraný podnik, jímž se stal hotel Zannam v městě Brně. Další kapitola je věnována praktické části …víceAbstract:
This bachelor thesis in dealing with safety of food and observed of hygienic regulations in gastronomic operation. The first chapter deals with the theoretical parts and is dedicated to the definition of the fundamental hygiene rules, their basic concepts and the most common division. The second chapter describes in detail the selected firm, which became a hotel Zannam in the city of Brno. The next …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 4. 2018
Identifikátor:
http://theses.cz/id/o7ca2v/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 13. 6. 2018
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program:
Gastronomie, hotelnictví a turismus
Práce na příbuzné téma
-
Problematika rodinného podnikání v gastronomickém provozu
Nikola Dicová -
Koncept gastronomického provozu
Martina Kindl -
Problematika rodinného podnikání v gastronomickém provozu
Nela Machová -
Zbožíznalství a jeho důležitost při řízení hotelového a gastronomického provozu
Veronika Volfová -
Softwarová podpora provozu gastronomických zařízení
Jan Bouzek -
Podnikateľský zámer nového gastronomického zariadenia
Norbert Gerec -
Moderní vybavení gastronomického provozu
Lenka MACOURKOVÁ -
Hygienické aspekty nákupů potravin on-line
Iuliia Pavlovska
Název
Vložil
Vloženo
Práva