Kvalitativní změny chlebů a vek s přídavkem oleje ze zrníček révy vinné – Bc. Josef BÁRTEK
Bc. Josef BÁRTEK
Master's thesis
Kvalitativní změny chlebů a vek s přídavkem oleje ze zrníček révy vinné
Qualitative Changes of Bread and French Loaf with the Addition of Oil Vitis Vinifera
Abstract:
Tato diplomová práce se zabývá vlivem emulze připravené z jadérek révy vinné na vybrané chemické parametry pšeničných a pšenično-žitných těst a na jejich texturní vlastnosti. Cílem této práce bylo dále zjistit vliv emulze z jadérek révy vinné na hotové pekařské výrobky - veky a chléb. U vek a chlebů byly zkoumány texturní a senzorické vlastnosti. V chlebových těstech měl přídavek emulze vliv na snížení …moreAbstract:
The aim of the thesis is an analyse of qualitative changes of bread and French loaf with the addition of oil (we used emulsion) from Vitis vinifera. Especially, chemical parameters of wheat flour dough and its texture properties. Further, the thesis deals with an impact of Vitis vinifera emulsion on final bakery products such as French loaf and bread from sensory and texture analysis?s point of view …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 19. 8. 2011
Identifier:
20451
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
BÁRTEK, Josef. \textit{Kvalitativní změny chlebů a vek s přídavkem oleje ze zrníček révy vinné}. Online. Master's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2011. Available from: https://theses.cz/id/o9ei1m/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
BÁRTEK, Josef. Kvalitativní změny chlebů a vek s přídavkem oleje ze zrníček révy vinné. Kroměříž, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 19. 08. 2011
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Chemistry and food technologies / Technology, hygiene and economics of food production
Theses on a related topic
-
Senzorická analýza piva
Marek Jaroš -
Senzorická analýza rostlinného dezertu
Kristina Suková -
Senzorická analýza kávy
Miriam Vilášková -
Senzorická analýza kokosového nápoje
Veronika Kočiková -
Senzorická analýza ovocného nápoje
Jana Pastrňáková -
Senzorická analýza vybraných druhů jedlého hmyzu
Veronika Kotrbová -
Senzorická jakost sterilovaných masozeleninových výrobků určených pro dětskou výživu
Soňa Hroudová -
Texturní charakteristiky bezlepkového laminovaného těsta
Silvie Minaříková