Adam Klíma

Bakalářská práce

Etiketa stolování

Dining etiquette
Anotace:
Cílem této práce je zjistit, jak se toto téma vyučuje na vybraných středních a vysokých školách a jaká je jeho znalost mezi studenty těchto škol. Hypotézy stanovené v této práci jsou: H1: Výuka etikety stolování na Českých středních školách není obsahlá a dostatečná. H2: Znalost studentů není dostatečná. Práce se skládá s teoretické části, která se zaměřuje na definování základních pojmů jako stolování …více
Abstract:
The aim is to find out how the subject of Dining etiquette is taught at selected secondary schools and universities and what is its knowledge among students of these schools. Hypotheses set out in this work are: H1: Teaching table etiquette at Czech secondary schools is not big enough and sufficient. H2: Knowledge of students is not sufficient. The work consists of a theoretical part, which focuses …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 6. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 7. 9. 2016
  • Vedoucí: Lena Mlejnková
  • Oponent: Jarmila Netková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/52312