Marta KOUTSKÁ

Bakalářská práce

Užití probiotik v mléčných výrobcích

Application of probiotics in milk products
Anotace:
Bakalářská práce popisuje vlastnosti probiotických mikroorganismů a jejich zástupce. Zabývá se významem probiotik pro zdraví člověka a užitím pro jednotlivé skupiny obyvatelstva. Další část je zaměřena na stabilitu bakterií mléčného kvašení v zakysaných mléčných výrobcích. V praktické části se zaměřuje na probiotické výrobky, které se v současné době vyskytují na trhu a popisuje spotřebu zakysaných …více
Abstract:
This bachelor thesis describes features of probiotic microorganisms and their representatives. It deals with importance of probiotics for human health and utilization for each population group. The other part is focused on stability of lactic acid bacteria in fermented milk products. The practical part aims to probiotic products which are currently on the market and describes consumption of fermented …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 5. 2009
Identifikátor: 12786

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 19. 6. 2009

Citační záznam

Jak správně citovat práci

KOUTSKÁ, Marta. Užití probiotik v mléčných výrobcích. Kroměříž, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 28. 05. 2009

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.