Radmila Holčíková

Bakalářská práce

Variabilita procesu uzení ve vztahu k druhu mas a masných výrobků

Variability of smoking process in relation to the type of meat and meat products
Anotace:
Téma mé bakalářské práce bylo Variabilita procesu uzení ve vztahu k druhu mas a masných výrobků. V první části práce je přiblížena historie uzení, poté se práce věnuje složení udícího kouře a jeho negativním a pozitivním vlastnostem. V další části jsou popsány typy uzení a stroje potřebné k tomuto procesu. Poté se práce zaměřuje na použití soli a solících směsí, vybarvovací pochody a změny v díle během …více
Abstract:
The topic of my bachelor thesis is Variability of smoking process in relation to the type of meat and meat products. The first part of work describes history of smoking, then the work is dedicated to the composition of smoke and his negative and positive properties. In the next section there are described types of smoking and machines needed to this process. Then the work focuses on use of salt, colorations …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Hana Šulcerová, Ph.D.
  • Oponent: Karel Hegner, externi

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses q2vkp7 q2vkp7/2
26. 4. 2016
Složky
Soubory
Halíčková, K.
26. 4. 2016
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.