Bc. Krausová Krausová
Bachelor's thesis
Trendy ve firemním stravování
Trends in a corporate catering
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá sledováním aktuálních trendů ve firemním stravování. V práci jsou popsány celkem tři odlišné společnosti a následně jsou analyzovány a vzájemně komparovány způsoby firemního stravování v těchto společnostech. Informace potřebné pro analýzu a komparaci jsou získávány prostřednictvím polostrukturovaných rozhovorů.Abstract:
The bachelor's thesis deals with monitoring current trends in corporate catering. The work describes a total of three different companies and then analyzes and compares the ways of corporate catering in these companies. The information needed for analysis and comparison is obtained through semi-structured interviews.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 4. 2022
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/j8d5n/
Thesis defence
- Date of defence: 6. 6. 2022
- Supervisor: Ing. Darina Svobodová
- Reader: Ing. Zbyněk Vinš
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová a ekonomickáInstitute of Hospitality Management and Economics
Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Stravovací návyky budoucích gastronomů
Alena Pavlíčková -
Veřejná gastronomie a gastroturistika v okrese Frýdek-Místek
Filip Vladař -
Historie a současnost regionální gastronomie v Mostě
Lukáš Mařík -
Stravování a gastronomie jako součást kvality života v domovech pro seniory.
Petra Kneslová -
Mukbang v Číně - fenomén virtuální gastronomie a jeho prezentace v digitální sféře
Jan MATĚJŮ -
Aktuální trendy ve službách letecké dopravy.
Matej Turanský -
Aktuální trendy ve službách letecké dopravy.
Jakub Buček -
Vývojové trendy v poptávce po hotelových službách
Soňa Muroňová