Obsah biogenů (N,P) ve vodě a sedimentu vybraných rybníků – Bc. Filip Horák
Bc. Filip Horák
Diplomová práce
Obsah biogenů (N,P) ve vodě a sedimentu vybraných rybníků
Content of biogen (N, P) in water and sediment of selected ponds
Anotace:
Náplní diplomové práce byl sedmiměsíční monitoring biogenních prvků (P, N) ve vodě a v sedimentech vybraných rybníků pro Rybnikářství Pohořelice a.s. Jednalo se o rybníky Šumický horní, Šumický dolní a Pohořelický. Odběry se prováděly dvakrát měsíčně ze dvou odběrných míst, které se nacházely u hráze rybníků. Z odebraných vzorků se na Mendelově univerzitě v Brně na Oddělení rybářství a hydrobiologie …víceAbstract:
The aim of presented diploma thesis was 7-months monitoring of biogenous elements (P, N) in water and its determination in bottom sediments within selected fihsponds assigned by Rybníkářství Pohořelice a.s. Studied fihsponds were Šumický horní, Šumický dolní and Pohořelický. Sampling of water was carried out twice a month from two separate sampling spots, both near the fishpond dam. Basic physicochemical …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 5. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Radovan Kopp, Ph.D.
- Oponent: Vít Baránek, externi
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zootechnika / Rybářství a hydrobiologie
Práce na příbuzné téma
-
Vliv přípravy a mletí na vybrané fyzikálně-chemické parametry výběrových káv
Kateřina Dokládalová -
Vztahy mezi vybranými fyzikálně-chemickými vlastnostmi mouk, reologickými parametry a kvalitou pekařských výrobků
Věra Pilná -
Hodnocení fyzikálně-chemických parametrů zrajících sýrů
Hana Strojilová -
Hodnocení vybraných fyzikálně-chemických parametrů speciální jemně granulované celozrnné pohankové mouky
Kateřina Horáková -
Vliv ochucující složky na fyzikálně-chemické, senzorické a mikrobiologické vlastnosti kozího jogurtu
Tomáš Krejča -
Fyzikálně chemické vlastnosti těsta z různých druhů rýžových mouk
Petr Majar -
Fyzikálně chemické vlastnosti vody bývalých říčních ramen v okolí Otrokovic a Napajedel s návrhem na jejich využití
Dorota VÍTKOVÁ -
Charakterizace ovocných, zeleninových šťáv a různých druhů medu dle jejich fyzikálně chemických parametrů
Markéta ŠŤASTOVÁ
Název
Vložil
Vloženo
Práva