Riziká v hotelierstve a možnosti prevencie – Bc. Barbora Rišková
Bc. Barbora Rišková
Bakalářská práce
Riziká v hotelierstve a možnosti prevencie
Risks in Hospitality and Ways of Prevention
Abstract:
RIŠKOVÁ, B.: Risk in hotel industry and possible prevention (Baschelor´s Dissertation), The Institute of Hospitality Management. Prague: 2020. p. 56. The submitted work on the topic Risk in hotel industry and possible prevention is focused on the characteristics of risks in the selected town of Komárno at four specific gastronomic establishments. The main aim of the thesis is to identify, monitor and …víceAbstract:
RIŠKOVÁ, B.: Riziká v hotelierstve a možnosti prevencie (Bakalárska práca), Vysoká škola hotelová. Praha: 2020. 56 s. Predkladaná práca na tému „Riziká v podnikaní a možnosti prevencie“ je zameraná na charakteristiku rizík vo vybranom meste Komárno na konkrétnych štyroch gastronomických podnikoch. Hlavným cieľom práce je identifikácia, sledovanie a analýza jednotlivých podnikov, ktoré ponúkajú hlavne …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2020
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/atxd7/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 1. 9. 2020
- Vedoucí: Dr. Ing. Sylva Skupinová
- Oponent: Dr. Petr Krajáč, PhD.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
RIŠKOVÁ, Barbora. \textit{Riziká v hotelierstve a možnosti prevencie}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/qdcjfo/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Najväčšie byrokratické prekážky ovplyvňujúce podnikanie v hotelierstve a gastronómii v Česku a na Slovensku
Daniel Korcsmáros -
Najvetšie byrokratické prekážky ovplyvňujúce podnikanie v hotelierstve, gastronómii a kúpeľnictve
Dominika Vidová -
Rodinné podnikanie v oblasti služieb
Martina Rajnicová -
Sociálne podnikanie v sektore HORECA
Nikola Szalayová -
SWOT analýza sociálneho podniku v gastronómii.
Veronika Belková -
Franšíza ako forma podnikania v hotelierstve a gastronomii
Miriama Szabóová -
Podnikatelský záměr založení nového podnikatelského subjektu v oblasti gastronomie
Terézia Borovská -
Analysis of the impact of government regulations in relation to COVID-19 on business in the gastronomy industry (from the perspective of a supplier of professional kitchen solutions).
Tomáš Kubata