Ing. Anna Soshkova

Master's thesis

Konvenience versus čerstvé produkty – ekonomická náročnost, nutriční hodnoty, preference zákazníků gastronomického zařízení

Convenience versus fresh products – economic expenses, nutritional values, customer preferences of gastronomic device
Abstract:
Soshkova, Anna. Konvenience versus čerstvé produkty - ekonomická náročnost, nutriční hodnoty, preference zákazníků gastronomického zařízení. [Diplomová práce]. Vysoká škola hotelová. Praha: 2013. 89 stran. Diplomová práce je zaměřena na oblast veřejného stravování a činnosti gastronomických zařízení – přípravu pokrmů. Věnuje se zkoumání problému nutričních hodnot v polotovarech a čerstvých potravinách …more
Abstract:
This thesis is focused on catering processes - food preparation. The main research problem is comparison of semi-prepared food products and fresh food, economic comparison and time-consuming preparation of meals. The work also includes research of foreign and Prague restaurants through interviews with leading chefs. An integral part of the research is interviewing two groups of respondents: restaurant …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 12. 6. 2013

Thesis defence

  • Date of defence: 22. 1. 2014
  • Supervisor: Ing. Mgr. Bc. Šárka Mejcharová
  • Reader: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management