Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji – Bc. Jan Bednář
Bc. Jan Bednář
Master's thesis
Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji
Characterization of gastronomic facilities in Central Bohemian Region
Abstract:
Cílem této práce je syntéza výstupů z jednotlivých terénních šetření, zpracovaných do podob bakalářských prací, které zmapovaly síť gastronomických provozoven na území Středočeského kraje. Toto shrnutí podává jejich ucelený přehled na základě předem definovaných kritérií za každý okres zvlášť a následně za celý kraj reflektující aktuální stav utvářený kromě obecných parametrů také místními specifickými …moreAbstract:
The object of this thesis is the synthesis of outputs from each terrain investigation, compiled into bachelor theses, which charted the net of gastronomic facilities within the Central Bohemian Region. This summarization presents its overall summary based on in advance defined criteria for each district separately and consequently for the whole region, reflecting the current status formed, besides …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 5. 5. 2015
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/10975/vsh_m/
Thesis defence
- Date of defence: 9. 6. 2015
- Supervisor: Ing. Blanka Zimáková
- Reader: Ing. Ladislava Modrovičová
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management
Theses on a related topic
-
CSR in rural areas: The case of SMEs in Central Bohemian Region
Šárka Nováková -
Menu Engineering and Its Use in Gastronomy
Barbora Ryšavá -
Social media and its role in gastronomy
Aleksandra Tolstykh -
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení
Eliška Krchovová -
Rozšíření nabídky služeb vybraného restauračního zařízení
Klára Jobová -
Jídelní a nápojový lístek jako prostředek prosperity gastronomického zařízení
Eva Roupcova -
Gastronomické služby v nákupních centrech
Slobodan Ubović -
Využití gastronomie v destinačním managementu - vývoj gastronomických zařízení po sametové revoluci v Praze
Pavel Kamarýt