Ing. Lucie Hajdová

Diplomová práce

Marketingový plán nově vznikající společnosti v oblasti gastronomie

Marketing Plan of the Newly Forming Company in Gastronomy
Anotace:
Cílem diplomové práce bylo vytvoření marketingového plánu pro nově vznikající společnosti v oblasti gastronomie. Práce se skládala z teoretické, praktické a projektové části. V teoretické části byly vymezeny základní pojmy související s marketingem služeb, základy strategického marketingu, základy marketingového výzkumu, a především s tvorbou marketingového plánu. Praktická část analyzovala trh a konkurenci …více
Abstract:
The aim of this master's thesis was to create a marketing plan for a newly forming company in gastronomy. The thesis was composed of a theoretical, a practical and a project part. In the theoretical part was defined the basic terms connected with marketing services, with the basics of strategic marketing, with the basics of marketing research and especially with the creation of a marketing plan. The …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 8. 2020

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Hajdová, Lucie. Marketingový plán nově vznikající společnosti v oblasti gastronomie. Zlín, 2020. diplomová práce (Mgr.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta multimediálních komunikací
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta multimediálních komunikací

Magisterský studijní program / obor:
Mediální a komunikační studia / Marketingové komunikace