Speciality balkánské kuchyně typické pro oblast bulharského jižního černomořského pobřeží v městě Burgas a dalších jižních rezortech. – Bc. Jarmila Farníková Fabišová
Bc. Jarmila Farníková Fabišová
Bakalářská práce
Speciality balkánské kuchyně typické pro oblast bulharského jižního černomořského pobřeží v městě Burgas a dalších jižních rezortech.
Specialities of Balkan cuisine typical for southern Bulgarian sea resorts in Burgas and other sea resorts.
Anotace:
Bakalářská práce zkoumá bulharskou kuchyni z hlediska základních surovin a národních pokrmů, konkrétně pak z hlediska výživových hodnot vybraných bulharských pokrmů. Teoretická část práce pojednává o historii bulharské kuchyně, o hlavních surovinách, které bulharská kuchyně využívá a o typických bulharských pokrmech, které jsou součástí denního menu. Teoretická část práce je zakončena kapitolou týkající …víceAbstract:
Bachelor thesis examines bulgarian cuisine in terms of raw materials and national dishes, specifically from the point of view of the nutritional values of selected bulgarian dishes. The theoretical part is about the history of bulgarian cuisine, the main raw materials, which are used in bulgarian cuisine and also about typical bulgarian dishes that are part of the daily menu. The theoretical part is …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2015
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/13005/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 2. 6. 2015
- Vedoucí: Ing. Jan Bořkovec
- Oponent: Mgr. Libuše Fojtová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
FARNÍKOVÁ FABIŠOVÁ, Jarmila. \textit{Speciality balkánské kuchyně typické pro oblast bulharského jižního černomořského pobřeží v městě Burgas a dalších jižních rezortech.}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/qpuvnu/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Chronické neinfekční choroby a zdravý životní styl
Jakub Reischl -
Zdravý životní styl v rodinách s dětmi předškolního věku
Adéla Palatová -
Zdravý životní styl jako nový trend marketingu
Tereza Křížková -
Zdravý životní styl jako marketingový trend
Kristýna Vondrovská -
Působení sociálních sítí na zdravý životní styl žáků 2. stupně vybrané ZŠ
Kateřina Uhrinová -
Dospívající a zdravý životní styl
Terezie Korduliaková -
Zdravý životní styl jako marketingový trend
Omarova Omarova -
Lingvistická analýza lexika z tematické oblasti „(ne)zdravý životní styl a životospráva“ v současné ruštině
Monika Stará