Specifika v zajišťování stravování ve věznicích – Bc. Romana Straussová
Bc. Romana Straussová
Bachelor's thesis
Specifika v zajišťování stravování ve věznicích
Particularities of Catering Services in Czech Prisons
Anotácia:
STRAUSSOVÁ, Romana. Specifika v zajišťování stravování ve věznicích. [Bakalářská práce] Vysoká škola hotelová. Praha: 2016. 70 stran. Bakalářská práce na téma Specifika v zajišťování stravování ve věznicích. Cílem práce je zjistit spokojenost odsouzených mužů se stravováním ve Věznici Všehrdy. V teoretické části se práce zabývá základními pojmy, které souvisí s danou tématikou. Jsou zde vymezeny rozdíly …viacAbstract:
STRAUSSOVÁ, Romana. Particularities of Catering Services in Czech Prisons. [Bachelor thesis] University of Hospitality in Prague: the 2016. 70 pages. The thesis concerns the specifics of providing meals in prison. The aim is to evaluate the satisfaction of convicted men with the catering in Všehrdy Prison. The theory deals with the basic concepts related to the theme. Therein are defined differences …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2016
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/13967/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 7. 6. 2016
- Vedúci: Ing. Blanka Zimáková
- Oponent: Ing. Petr Studnička, PhD.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
STRAUSSOVÁ, Romana. \textit{Specifika v zajišťování stravování ve věznicích}. Online. Bakalárska práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/rigk6h/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / odbor:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Práce na příbuzné téma
-
Posouzení pestrosti stravování na základě jídelních lístků školních jídelen na vybraných základních školách
Ema PEŠKOVÁ -
Posouzení jídelních lístků školních jídelen na vybraných základních školách z hlediska pestrosti stravování a dodržování spotřebního koše
Zuzana BLEHOVÁ -
Komparace stravování v domovech pro seniory ve vybraném regionu
Janeková Janeková -
Optimalizace tvorby jídelních lístků pro školní stravování
Martina Vlačihová -
Analýza školního stravování v Karlovarském kraji
Milan Louda -
Bezmléčná dieta ve školním stravování
Tereza Černá -
Pestrost, spotřební koš a školní stravování
Adéla Gajdečková -
Faktory ovlivňující kvalitu školního stravování ve vybrané destinaci
Miroslav Machek