Jana Ráčková
Bachelor's thesis
SPOTŘEBNÍ KOŠ ŠKOLNÍ JÍDELNY ZŠ BOSONOŽSKÁ
Abstract:
Na základě provedené analýzy jídelních lístků sledovaných období a srovnáním školního roku 2016/17 s rokem 2017/2018 jsme dospěli k závěrům, že počet podávaných polévek a jejich druhů v případě zeleninových polévek stoupal z 56 na 64 %, bylo zjištěno, že nejsou polévky zařazovány dle hlavního jídla (např. polévka čočková versus fazole), počet podávaných hlavních jídel a jejich druhů v případě bezmasých …moreAbstract:
Based on the analysis of the menus of the reference periods and the comparison of the school year 2016/17 with the year 2017/2018, we concluded that the number of soups and their types served in the case of vegetable soups increased from 56% to 64%, that the soups were not classified according to main course (eg lentil soup versus bean), the number of main meals served and their kinds in the case of …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 12. 4. 2019
Identifier:
http://theses.cz/id/rljcjh/
Thesis defence
- Date of defence: 12. 6. 2019
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bachelor programme:
Management hotelnictví a cestovního ruchu
Theses on a related topic
-
Analýza pitného režimu ve školním stravování
Monika Solařová -
Pitný režim ve stravování dětí školního věku
Monika Solařová -
Stravování žáků 2. stupně v rámci školy a školní jídelny
Hana Dupalová -
Výživa dětí 2. stupně ZŠ během dopoledního vyučování se zaměřením na stravování ve školní jídelně
Barbora Kostihová -
Výživa dětí II. stupně ZŠ během dopoledního vyučování se zaměřením na stravování ve školní jídelně
Lukáš DOSKOČIL -
Stravování žáků vybrané střední školy z hlediska podílu tradiční a racionální stravy
Josef Solnický -
Potraviny pro zvláštní výživu a jejich využití v rámci jednotlivých diet
Veronika ŠIMKOVÁ
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights
Folders
Files
Ráčková, J.
9/4/2019