Vliv podmínek skladování na vybrané jakostní parametry nápojů rostlinného původu imitujících mléko – Bc. Gabriela Přívarová
Bc. Gabriela Přívarová
Master's thesis
Vliv podmínek skladování na vybrané jakostní parametry nápojů rostlinného původu imitujících mléko
Effect of Storage Condition on Selected Quality Parameters of Beverage of Plant Origin imitating milk
Anotácia:
Teoretická část této diplomové práce se zabývá charakterizací rostlinných nápojů imitujících mléko, jejich výrobou a faktory které ovlivňují jejich jakost v průběhu skladování. Praktická část diplomové práce se zabývá založením skladovacího pokusu za použití pěti vzorků sušených rostlinných nápojů a jednoho vzorku sušeného plnotučného mléka. Pro účel tohoto skladovacího pokusu byly vybrány tři skladovací …viacAbstract:
The theoretical part of the thesis focuses on characterizing the plant-based alternatives to dairy milk, their production as well as factors affecting their quality during storage. The practical part describes a storage experiment using five samples of powdered plant-based beverages and one sample of powdered whole milk. For the purpose of this experiment, three different storage temperatures were …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 5. 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PŘÍVAROVÁ, Gabriela. \textit{Vliv podmínek skladování na vybrané jakostní parametry nápojů rostlinného původu imitujících mléko}. Online. Diplomová práca. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Faculty of Technology. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/rp54lx/.
Jak správně citovat práci
Přívarová, Gabriela. Vliv podmínek skladování na vybrané jakostní parametry nápojů rostlinného původu imitujících mléko. Zlín, 2020. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / odbor:
Chemistry and Food Technologies / Food Technology
Práce na příbuzné téma
-
Viskozita likérů
Anna Menšíková -
Může být vzdušný amoniak významným zdrojem dusíku pro mechy?
Jiří Jan BORÁK -
Amoniak jako alternativní palivo
Jan Radil -
Vybrané chemické látky a připravenost integrovaného záchranného systému na tyto látky ve vybraném území Jihočeského kraje. (AMONIAK, CHLOR, ZEMNÍ PLYN, BENZÍN)
Martin ŠEVČÍK -
Funkcionalizace uhlíkových nanotrubek kyslíkovými skupinami pro detekci amoniaku
Petr Adamus -
Vliv teploty vody na toxicitu volného amoniaku pro ryby a na množství amoniaku produkovaného rybami
Jozef MECKO -
Vyhodnocení emisí amoniaku z vybraného chovu prasat
Jan BOČEK -
Evakuace zasažené oblasti z důvodu úniku amoniaku ze zimního stadionu
Karolína Křivánková