Návrh gastronomického provozu pizza pasta s projektovým řešením – Daria Orlova
Daria Orlova
Diplomová práce
Návrh gastronomického provozu pizza pasta s projektovým řešením
Anotace:
Hlavním cílem této diplomové práce je návrhnout úplně nový koncept italské provozovny se zaměřením na regionalní italskou kuchyni s provozem pasty a pizzy a počítající s umístěním v centru Prahy. Tento návrh bude odpovídat světovým gastronomickým trendům, jmenovitě bistronomické kuchařské škole a koncepce Slow Food. V první části této práce bude uvěděn postup zpracovaní podnikatelského a marketingového …víceAbstract:
The main goal of this thesis is to design a completely new concept of Italian establishment, with a focus on regional Italian cuisine, and the production of pastas and pizzas within the center of Prague. This proposal will be according to the world's gastronomical trends, namely with bistronomical cooking school and the concept of Slow Food. In the first part of this work we will be giving the procedure …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 11. 2014
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/12671/vsh_m_a2/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 21. 1. 2015
- Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: Ing. Jan Jiran
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ORLOVA, Daria. \textit{Návrh gastronomického provozu pizza pasta s projektovým řešením}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/s713p2/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Návrh gastronomického provozu pizza & pasta s projektovým řešením a rozpočtem
Daniel Banič -
Psychologické aspekty rozhodovania spotrebiteľa v gastronomických zariadeniach
Richard Bielik -
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení
Eliška Krchovová -
Trendy v nabídce pokrmů a nápojů uplatňované v gastronomii
Jitka Kutzendörferová -
Současné trendy v cukrářských technologiích a jejich uplatnění v dietách
Markéta Šmucrová -
TRENDY V GASTRONOMII A JEJICH UPLATNĚNÍ VE VYBRANÉM PODNIKU
Pavla Dvořáčková -
Trendy v kulinářských technologiích
Jiří Vaněček -
ANALÝZA MOŽNOSTÍ ZAVÁDĚNÍ SOUČASNÝCH GASTRONOMICKÝCH TRENDŮ V RESTAURAČNÍM PROVOZU
Laura Pantůčková