Druhové složení vegetace ve vybraných ekologicky vedených ovocných sadech – Kateřina Ignácová
Kateřina Ignácová
Bakalářská práce
Druhové složení vegetace ve vybraných ekologicky vedených ovocných sadech
Generic Composition of Vegetation in Selected Organic Orchads
Anotace:
Cílem této bakalářské práce bylo druhové vyhodnocení vegetace ve vybraných ekolo-gických ovocných sadech a určit procento zaplevelení. Určování proběhlo na vybraných stanovištích pomocí fytocenologických snímků v letních měsících v roce 2018. Vybrané ovocné sady se nacházely v oblasti Bravinné a v marginální oblasti Břidličná. Následně byly výsledky zpracovány pomocí analýzy DCA a CCA, výpočty byly …víceAbstract:
The aim of this bachelor thesis was a generic evaluation of vegetation in selected organic orchards and to determine the weed infestation percentage. The determination process took place at selected sites using phytosociological relevés in the summer months of 2018. Selected orchards were located in Bravinné area and in the marginal area of Bři-dličná. Subsequently, the results were processed by DCA …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Mgr. Martin Jiroušek, Ph.D.
- Oponent: Tomáš Kopta, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Rostlinolékařství / Rostlinolékařství
Práce na příbuzné téma
-
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Adéla Balogová -
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Nikola Gavendová -
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Barbora Dvořáková -
Current state of organic production, manufacturing and availability of organic food in Ústí region
Karolína Malá -
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
Polina Zinoveva -
Organic Food Market as an oportunity for SME
Nikola Laňková -
Ekologické zemědělství - právní aspekty
Kateřina Čerešňáková -
Srovnání rozvoje ekologického zemědělství ve Švédském království a České republice v letech 2000–2020
Božena Purmenská