Posouzení kvality fermentovaných mléčných výrobků z kozího mléka – Bc. Klára Orestová
Bc. Klára Orestová
Diplomová práce
Posouzení kvality fermentovaných mléčných výrobků z kozího mléka
Quality assessment of fermented milk products from goat milk
Anotace:
Nabídka kozích mléčných produktů není na českém trhu v takovém rozsahu jako nabídka produktů z mléka kravského. Nicméně, zájem o ně v posledních letech ze strany konzumentů stále roste, a tak i jejich nabídka je čím dál tím více pestřejší a častější, vzrůstá i množství kozích farem, kam se lidé sjíždějí z vesnic i měst pro své produkty. Kozí mléčné výrobky tak získávají velký potenciál v potravinářství …víceAbstract:
The supply of goat dairy products is not on the Czech market to the same extent as the range of products from cow milk. However, interest in them has been still growing in recent years on the part of consumers, and so their offer is increasingly richer and more frequent, and the number of goat farms also increases, where people are coming from villages and towns for their products. Thus, goat milk …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 4. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Veronika Legarová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ORESTOVÁ, Klára. \textit{Posouzení kvality fermentovaných mléčných výrobků z kozího mléka}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/t8e9cx/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program / obor:
Rozvoj venkova a zemědělství / Rozvoj venkovského prostoru
Práce na příbuzné téma
-
Theory and Practice of a Translation of a Technical Text from the Field of Sensory Analysis of Wine
Marie Chmelinová -
Sensory evaluation of fruit beverages treated with natural preservatives of plant origin
Charanpreet Kaur -
Senzorická analýza piva
Marek Jaroš -
Senzorická analýza jedlého hmyzu dostupného v České republice
Karolína Bartáková -
Senzorická analýza vybraných komodit s náhradními sladidly vhodnými pro pacienty s diabetes mellitus
Kristýna Kosková -
Senzorická analýza kokosového nápoje
Veronika Kočiková -
Senzorická analýza rostlinného dezertu
Kristina Suková -
Senzorická analýza paštik
Veronika Možnarová
Název
Vložil
Vloženo
Práva