Hodnocení kvality mléčných výrobků vyrobených z kozího mléka – Bc. Renáta Lovasová
Bc. Renáta Lovasová
Diplomová práce
Hodnocení kvality mléčných výrobků vyrobených z kozího mléka
Quality evaluation of dairy products made from goat milk
Anotace:
Tato diplomová práce se věnuje tématu: Hodnocení kvality mléčných výrobků vyrobených z kozího mléka. V literárním přehledu práce popisuje složení a vlastnosti kozího mléka. Dále jsou v této práci popsané základní údaje o kozích mléčných produktech, především sýrech. Praktická část diplomové práce se zabývá měřením pH, titrační kyselosti, obsahu bílkovin, tuku, soli, sušiny a tuku v sušině u jednotlivých …víceAbstract:
This diploma thesis engages in theme: Quality evaluation of dairy products made from goat milk. In literature summary of the thesis is described composition and characteristics of goat milk. There is basic information about goat dairy products, especially about cheeses. Practical part of the thesis deals with measuring pH, titrating acidity, content of proteins, fat, salt, dry matter and fat in dry …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Alena Saláková, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Realizace řízení a snímání teploty při zkoušce systémů pro ochranu betonových konstrukcí
Ondřej SUŠINA -
Spřažené servomotory - statické a dynamické charakteristiky
Ondřej SUŠINA -
Optimalizace množství a vlastnosti sušiny z čistírny odpadních vod
Michaela Koubková -
Stanovení stravitelnosti in vitro sušiny a organické hmoty u vybraného krmiva pro psy
Gabriela UHLÍŘOVÁ -
Vliv obsahu sušiny na profil těkavých látek vybraných kysaných mléčných výrobků
Jakub Kirchdorfer -
Supergenní mineralizace na Sb-rudních výskytu Hynčice pod Sušinou
Martin Petržela -
Vliv ročního období na příjem sušiny krmné dávky a produkci mléka u holštýnských dojnic na 1.laktaci
Michaela Skalníková