Bc. Renáta Lovasová

Diplomová práce

Hodnocení kvality mléčných výrobků vyrobených z kozího mléka

Quality evaluation of dairy products made from goat milk
Anotace:
Tato diplomová práce se věnuje tématu: Hodnocení kvality mléčných výrobků vyrobených z kozího mléka. V literárním přehledu práce popisuje složení a vlastnosti kozího mléka. Dále jsou v této práci popsané základní údaje o kozích mléčných produktech, především sýrech. Praktická část diplomové práce se zabývá měřením pH, titrační kyselosti, obsahu bílkovin, tuku, soli, sušiny a tuku v sušině u jednotlivých …více
Abstract:
This diploma thesis engages in theme: Quality evaluation of dairy products made from goat milk. In literature summary of the thesis is described composition and characteristics of goat milk. There is basic information about goat dairy products, especially about cheeses. Practical part of the thesis deals with measuring pH, titrating acidity, content of proteins, fat, salt, dry matter and fat in dry …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Alena Saláková, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta