Analysis of Baby Friendly Hotels in the City of Prague – Bc. Sebastian Armentano
Bc. Sebastian Armentano
Bakalářská práce
Analysis of Baby Friendly Hotels in the City of Prague
Analysis of Baby Friendly Hotels in the City of Prague
Anotace:
Tato práce usiluje o iniciativu při tvorbě volitelné podkategorie certifikace pro hotely. To by sloužilo hostům jako rychlý referenční bod toho, co mohou od hotelu očekávat. Hlavním cílem této práce je analyzovat hotely přátelské k dětem v Praze, jejich charakteristiky a poskytované služby. Tři výzkumné otázky jsou: „Které hotely lze kategorizovat jako Baby Friendly? Jakými standardy mohou být kategorizovány …víceAbstract:
This thesis aspires the initiative in creating an optional subcategory of certification for hotels. It would serve to the guests as a fast reference point of what facilities they can expect the hotel to have. The main aim of this thesis is to analyze the baby friendly hotels in the City of Prague, their characteristics and provided services. The three research questions are “Which hotels can be categorized …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2019
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/qpsmq/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 3. 6. 2019
- Vedoucí: Ing. Darina Svobodová
- Oponent: Mgr. Lucie Bartošová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ARMENTANO, Sebastian. \textit{Analysis of Baby Friendly Hotels in the City of Prague}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/typabt/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management
Práce na příbuzné téma
-
Analýza procesu přijímání pracovníků v hotelech Hilton Prague a Mandarin Oriental Prague
David Antoš -
Phenomenon of Vietnamese Gastronomy in Prague
Nadezhda Novichkova -
Košer turismus a jeho unikátní produkt Kosher Hotel KING DAVID Prague
Hana Stoličková -
Governing sustainable transitions in theory and practice: Analysis of Prague’s transition to a circular economy
Alexandra Talpasová -
Analýza a zhodnocení marketingové strategie Stages Hotelu Prague, A Tribute Portfolio Hotel
Nicola Pospíšilová -
An Analysis of Service Quality in Chosen Prague Wineries
Kateryna Pohrebniak -
The Influence of Globalization on the Gastronomy and its Establishments in the Region of Prague
Natálie Válkyová -
Marketingová organizace Prague City Tourism a její podíl na rozvoji cestovního ruchu v Praze
Anastasiia Lukiianchuk