Analýza poptávky po malých přírodních vinařstvích – Bc. Tomáš Dvorský
Bc. Tomáš Dvorský
Bakalářská práce
Analýza poptávky po malých přírodních vinařstvích
Analysis of demand for small natural wineries
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá analýzou poptávky po malých přírodních vinařstvích. Práce identifikuje postoje laické a odborné veřejnosti k přírodním vínům a komparuje vztah znalců a neznalců přírodních vín k těmto vínům. Na základě zjištěných informací autor navrhuje konkrétní doporučení pro zvýšení poptávky po přírodních vínech.Abstract:
The bachelor dissertation deals with the analysis of demand for small natural wineries. It identifies the attitudes of lay and professional public towards natural wines and compares experts and non-experts regarding natural wines. Based on the information obtained, author proposes specific recommendations for increasing the demand for natural wines.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 4. 2019
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/qw4vg/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 3. 6. 2019
- Vedoucí: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
- Oponent: Ing. Jiří Zelený
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
DVORSKÝ, Tomáš. \textit{Analýza poptávky po malých přírodních vinařstvích}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/tzvi8m/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Adéla Balogová -
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Nikola Gavendová -
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Barbora Dvořáková -
Current state of organic production, manufacturing and availability of organic food in Ústí region
Karolína Malá -
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
Polina Zinoveva -
Organic Food Market as an oportunity for SME
Nikola Laňková -
Ekologické zemědělství - právní aspekty
Kateřina Čerešňáková -
Srovnání rozvoje ekologického zemědělství ve Švédském království a České republice v letech 2000–2020
Božena Purmenská