Adéla Šmelcerová

Bakalářská práce

Návrh doporučení pro zvýšení konkurenceschopnosti konkrétního podniku z odvětví potravinářství

Proposal for recommendations to increase the competitiveness of a specific enterprise in the food sector
Anotace:
Šmelcerová, A. Návrh doporučení pro zvýšení konkurenceschopnosti konkrétního podniku z odvětví potravinářství. Bakalářská práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2024. Bakalářská práce se zabývá vytvořením návrhu doporučení pro zvýšení konkurenceschopnosti rodinné řemeslné čokoládovny HERUFEK, která se zaměřuje na společensky odpovědnou produkci. Cílem práce je navrhnout doporučení, která zvýší konkurenceschopnost …více
Abstract:
Šmelcerová, A. Proposal of recommendations for increasing the competitiveness of a specific enterprise in the food industry. Bachelor thesis. Brno: Mendel Uni-versity in Brno, 2024. The bachelor thesis deals with the development of a proposal of recommen-dations for increasing the competitiveness of a family-owned artisanal chocolate factory HERUFEK, which focuses on socially responsible production …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 5. 2024

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 20. 6. 2024
  • Vedoucí: Ing. Renata Kučerová, Ph.D.
  • Oponent: Jiří Duda, Ing.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Provozně ekonomická fakulta

Bakalářský studijní program / specializace:
Ekonomika a management / Management a marketing