ZALOŽENÍ GASTRONOMICKÉHO PROVOZU PŘI RESPEKTOVÁNÍ ZÁSAD UDRŽITELNÉHO ROZVOJE – David Kopuletý
David Kopuletý
Bachelor's thesis
ZALOŽENÍ GASTRONOMICKÉHO PROVOZU PŘI RESPEKTOVÁNÍ ZÁSAD UDRŽITELNÉHO ROZVOJE
Abstract:
Cílem bakalářské práce „Založení gastronomického provozu při respektování zásad udržitelného rozvoje“ je návrh na realizaci nového gastronomického provozu. Práce počítá s provozem restaurace a ubytování zaměřené na ekologii. V teoretické části jsou seskupeny teoretické poznatky vhodné pro vytvoření praktické části práce. V následující praktické části jsou provedeny různé analýzy a propočty vedoucí …moreAbstract:
The aim of the bachelor thesis „Establishing gastronomic business while respecting the principles of sustainable development“ is a proposition to realization a new gastronomic venture. The work presumes with operation of the restaurant and accommodation with focus to ecology. There is grouped theoretical knowlenge to create a practical part of the work. In the following practical part are made a various …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 10. 4. 2019
Identifier:
http://theses.cz/id/uev6s3/
Thesis defence
- Date of defence: 11. 6. 2019
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bachelor programme / field:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Theses on a related topic
-
Trvale udržitelný rozvoj litovelského regionu. Rozvoj kompetencí žáků gymnázií.
Daniel Bačovský -
Trvale udržitelný rozvoj v učebnicích ekonomiky pro střední školy
Alena Svobodová -
Energetika a její vliv na trvale udržitelný rozvoj s důrazem na environmentální pilíř
Stanislav Šebek -
Trvale udržitelný rozvoj měst/míst versus overturismus
Sára Bouzková -
Trvale udržitelný rozvoj městské mobility
Lukáš Kulhánek -
Trvale udržitelný rozvoj cestovního ruchu - míra turistické iritace v Třebíči
Dominika Rotterová -
Kroky nezbytné pro trvale udržitelný rozvoj společnosti IKEA
Filip Halman -
Trvale udržitelný rozvoj venkovského regionu na příkladu SO ORP Frenštát pod Radhoštěm
Lucie Holubová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights