Senzorická jakost sterilovaných masozeleninových výrobků určených pro dětskou výživu – Bc. Soňa Hroudová
Bc. Soňa Hroudová
Diplomová práce
Senzorická jakost sterilovaných masozeleninových výrobků určených pro dětskou výživu
Sensory quality meat-vegetables sterilized products intended for infant nutrition
Anotace:
Tato diplomová práce s názvem Senzorická jakost sterilovaných masozeleninových výrobků určených pro dětskou výživu, se v první části zabývá správnou výživou zaměřenou na děti a základními složkami potravin. Další část práce popisuje, jak nejlépe u dětí zavádět dětské příkrmy. Také výrobu příkrmů a jejich legislativní předpisy. Poslední část literární rešerše se zabývá senzorickou analýzou potravin …víceAbstract:
The diploma thesis titled Sensory quality meat-vegetables sterilized products intended for infant nutrition in the first part deals with good nutrition to children and basic food ingredients. Another part describes how to best introduce children baby foods. Also, the production of baby foods and their legislation. The last part of the literature review deals with sensory analysis of food. For the practical …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Hana Šulcerová, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin
Práce na příbuzné téma
-
Theory and Practice of a Translation of a Technical Text from the Field of Sensory Analysis of Wine
Marie Chmelinová -
Sensory evaluation of fruit beverages treated with natural preservatives of plant origin
Charanpreet Kaur -
Senzorická analýza piva
Marek Jaroš -
Senzorická analýza jedlého hmyzu dostupného v České republice
Karolína Bartáková -
Senzorická analýza vybraných komodit s náhradními sladidly vhodnými pro pacienty s diabetes mellitus
Kristýna Kosková -
Senzorická analýza kokosového nápoje
Veronika Kočiková -
Senzorická analýza rostlinného dezertu
Kristina Suková -
Senzorická analýza paštik
Veronika Možnarová
Název
Vložil
Vloženo
Práva