Senzorická jakost sterilovaných masozeleninových výrobků určených pro dětskou výživu – Bc. Soňa Hroudová
Bc. Soňa Hroudová
Master's thesis
Senzorická jakost sterilovaných masozeleninových výrobků určených pro dětskou výživu
Sensory quality meat-vegetables sterilized products intended for infant nutrition
Abstract:
Tato diplomová práce s názvem Senzorická jakost sterilovaných masozeleninových výrobků určených pro dětskou výživu, se v první části zabývá správnou výživou zaměřenou na děti a základními složkami potravin. Další část práce popisuje, jak nejlépe u dětí zavádět dětské příkrmy. Také výrobu příkrmů a jejich legislativní předpisy. Poslední část literární rešerše se zabývá senzorickou analýzou potravin …moreAbstract:
The diploma thesis titled Sensory quality meat-vegetables sterilized products intended for infant nutrition in the first part deals with good nutrition to children and basic food ingredients. Another part describes how to best introduce children baby foods. Also, the production of baby foods and their legislation. The last part of the literature review deals with sensory analysis of food. For the practical …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 4. 2016
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Hana Šulcerová, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
HROUDOVÁ, Soňa. \textit{Senzorická jakost sterilovaných masozeleninových výrobků určených pro dětskou výživu}. Online. Master's thesis. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Faculty of Agronomy. 2016. Available from: https://theses.cz/id/v56uwb/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgronomyMaster programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Quality and Safety
Theses on a related topic
-
Theory and Practice of a Translation of a Technical Text from the Field of Sensory Analysis of Wine
Marie Chmelinová -
Sensory evaluation of fruit beverages treated with natural preservatives of plant origin
Charanpreet Kaur -
Senzorická analýza piva
Marek Jaroš -
Senzorická analýza jedlého hmyzu dostupného v České republice
Karolína Bartáková -
Senzorická analýza vybraných komodit s náhradními sladidly vhodnými pro pacienty s diabetes mellitus
Kristýna Kosková -
Senzorická analýza kokosového nápoje
Veronika Kočiková -
Senzorická analýza rostlinného dezertu
Kristina Suková -
Senzorická analýza paštik
Veronika Možnarová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights