Pavel CIESLAR

Bachelor's thesis

Regionální potraviny a jejich využití v gastronomii - didaktický výukový materiál k inovaci ŠVP

Local food and its use in gastronomy - the didactic and tutorial material for innovation of "ŠVP"
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá zpracováním podkladů a vytvořením didaktického, výukového materiálu k inovaci Školního vzdělávacího programu oboru Hotelnictví ve vyučovacím předmětu Technologie přípravy pokrmů na Střední hotelové škole. V praktické části je sestaven učební text se zaměřením na konkrétní regionální kuchyně. Dále se bakalářská práce zabývá přípravou a realizací průzkumu. Srovnávání vědomosti …more
Abstract:
The bachelor work deals with the preparation and creating the materials for didactic and teaching purposes to innovate the school teaching program of hotel services field. The teaching materials are going to be used in Technology of meal preparation subject in the secondary school of hotel services. In the practical part of this work you can find teaching materials specialized in regional cuisine. …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 4. 4. 2012
Accessible from:: 4. 4. 2012

Thesis defence

  • Date of defence: 12. 6. 2012
  • Supervisor: Mgr. Mária Borovská

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

CIESLAR, Pavel. Regionální potraviny a jejich využití v gastronomii - didaktický výukový materiál k inovaci ŠVP. Ostrava, 2012. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Pedagogická fakulta

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 4.4.2012

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 4. 4. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Pedagogická fakulta