Pavel CIESLAR

Bakalářská práce

Regionální potraviny a jejich využití v gastronomii - didaktický výukový materiál k inovaci ŠVP

Local food and its use in gastronomy - the didactic and tutorial material for innovation of "ŠVP"
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá zpracováním podkladů a vytvořením didaktického, výukového materiálu k inovaci Školního vzdělávacího programu oboru Hotelnictví ve vyučovacím předmětu Technologie přípravy pokrmů na Střední hotelové škole. V praktické části je sestaven učební text se zaměřením na konkrétní regionální kuchyně. Dále se bakalářská práce zabývá přípravou a realizací průzkumu. Srovnávání vědomosti …více
Abstract:
The bachelor work deals with the preparation and creating the materials for didactic and teaching purposes to innovate the school teaching program of hotel services field. The teaching materials are going to be used in Technology of meal preparation subject in the secondary school of hotel services. In the practical part of this work you can find teaching materials specialized in regional cuisine. …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 4. 2012
Zveřejnit od: 4. 4. 2012

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 12. 6. 2012
  • Vedoucí: Mgr. Mária Borovská

Citační záznam

Jak správně citovat práci

CIESLAR, Pavel. Regionální potraviny a jejich využití v gastronomii - didaktický výukový materiál k inovaci ŠVP. Ostrava, 2012. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Pedagogická fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 4.4.2012

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 4. 4. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Pedagogická fakulta