Regionální potraviny a jejich využití v gastronomii - didaktický výukový materiál k inovaci ŠVP – Pavel CIESLAR
Pavel CIESLAR
Bakalářská práce
Regionální potraviny a jejich využití v gastronomii - didaktický výukový materiál k inovaci ŠVP
Local food and its use in gastronomy - the didactic and tutorial material for innovation of "ŠVP"
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá zpracováním podkladů a vytvořením didaktického, výukového materiálu k inovaci Školního vzdělávacího programu oboru Hotelnictví ve vyučovacím předmětu Technologie přípravy pokrmů na Střední hotelové škole. V praktické části je sestaven učební text se zaměřením na konkrétní regionální kuchyně. Dále se bakalářská práce zabývá přípravou a realizací průzkumu. Srovnávání vědomosti …víceAbstract:
The bachelor work deals with the preparation and creating the materials for didactic and teaching purposes to innovate the school teaching program of hotel services field. The teaching materials are going to be used in Technology of meal preparation subject in the secondary school of hotel services. In the practical part of this work you can find teaching materials specialized in regional cuisine. …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 4. 2012
Zveřejnit od: 4. 4. 2012
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 12. 6. 2012
- Vedoucí: Mgr. Mária Borovská
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
CIESLAR, Pavel. \textit{Regionální potraviny a jejich využití v gastronomii - didaktický výukový materiál k inovaci ŠVP}. Online. Bakalářská práce. Ostrava: Ostravská univerzita, Pedagogická fakulta. 2012. Dostupné z: https://theses.cz/id/vsqsr6/.
Jak správně citovat práci
CIESLAR, Pavel. Regionální potraviny a jejich využití v gastronomii - didaktický výukový materiál k inovaci ŠVP. Ostrava, 2012. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Pedagogická fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 4.4.2012
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 4. 4. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Pedagogická fakultaOSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
Pedagogická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Specializace v pedagogice / Učitelství odborných předmětů - specializace obchod a služby
Práce na příbuzné téma
-
Vzdělávací programy pro chemii
Klára Baková -
Vzdělávací programy z pohledu výsledků praktických aplikací
Michaela Gagová -
Školní vzdělávací programy v praktických školách
Jiří Fryč -
Doprovodné programy pro krátkodobé výstavy Památníku písemnictví na Moravě zaměřené na děti předškolního věku a školní skupiny
Jana Poláková -
Inovace školního vzdělávacího programu střední odborné školy v oblasti kon-cepčního a organizačního zabezpečení odborné přípravy
Marek Kamerer -
Vzdělávací programy pro chemii
Klára Baková -
Vzdělávací programy z pohledu výsledků praktických aplikací
Michaela Gagová -
Školní vzdělávací programy v praktických školách
Jiří Fryč