Jan Skácel

Bachelor's thesis

Vybrané aspekty výběru, rozvoje, stabilizace zaměstnanců v gastronomii

Selected aspects of selection, development, stabilization of employees in gastronomy
Abstract:
Bakalářská práce je zaměřena na pracovní podmínky zaměstnanců v restauračním prostředí. V práci je popsán cyklus zaměstnance od jeho náborů až po udržení ve firmě. Jsou zde popsané nástroje, které jsou vhodné k použití u dílčích částí cyklů. Dále jsou popsány rizika, které hrozí zaměstnancům v tomto odvětví. Na základě dotazovaného šetření jsou vybrané vhodné metody k řešení dílčích problémů, které …more
Abstract:
The bachelor thesis is focuses on the working conditions of employees in a restaurant environment. The work describes the cycle of the employee from his recruitment to retention in the company. The tools described here are suitable for use in sub-parts of cycles. The risks to employees in this sector are also described. Based on the survey, suitable methods are selected to solve partial problems that …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 4. 2020

Thesis defence

  • Supervisor: PhDr. Ing. Vratislav Pokorný, MBA
  • Reader: Tomáš Saliger, externi

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: NEWTON College a.s., NEWTON College a.s.