Anna Plachká

Bakalářská práce

Využití ochranných kultur při výrobě mléčných výrobků

The use of protective cultures in the production of dairy products
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá mikroflórou mléka, popisuje mikroorganismy způsobující kažení mléčných výrobků. Další část charakterizuje mikroorganismy v čistých mlékařských kulturách. Dále popisuje použití ochranných kultur v mléčných výrobcích. Poslední část je zaměřena na ochranné kultury na českém trhu.
Abstract:
This bachelor thesis deals with microbiology of milk, describes microorganisms,which can cause spoiling of dairy products. Next part characterizes microorganisms in starter cultures. As well as describes the use of protective cultures in the production of dairy products. In the last part is aimed at protective cultures in the Czech market.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 5. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Zita Bastlová

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Plachká, Anna. Využití ochranných kultur při výrobě mléčných výrobků. Kroměříž, 2021. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe