Analýza vlivu vybraných faktorů na hodnocení senzorických vlastností čokolád – Nikola Neuwirthová
Nikola Neuwirthová
Master's thesis
Analýza vlivu vybraných faktorů na hodnocení senzorických vlastností čokolád
Influence Analysis of Selected Factors on the Evaluation of Sensory Properties of Chocolates
Abstract:
Jako téma pro diplomovou práci si autorka vybrala analýzu vlivu vybraných faktorů na hodnocení senzorických vlastností čokolád. Cílem práce bylo zjistit a analyzovat, zda existuje vliv vybraných faktorů (cena a značka) na hodnocení senzorických vlastností čokolád. Také se zkoumalo vnímání jednotlivých senzorických vlastností vybraných čokolád včetně porovnání a dále vlastnosti čokolád, které preferují …moreAbstract:
The author chose the analysis of the influence of selected factors on the evaluation of the sensory properties of chocolates as a topic for her thesis. The goal of the work was to find out and analyze whether there is an influence of selected factors (price and brand) on the evaluation of the sensory properties of chocolates. The perception of individual sensory properties of the selected chocolates …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 4. 2023
Identifier:
http://hdl.handle.net/10084/149708
Thesis defence
- Date of defence: 22. 5. 2023
- Supervisor: Markéta Zajarošová
- Reader: Leona Pruchnická
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
NEUWIRTHOVÁ, Nikola. \textit{Analýza vlivu vybraných faktorů na hodnocení senzorických vlastností čokolád}. Online. Master's thesis. Ostrava: VŠB - Technical University of Ostrava, Ekonomická fakulta. 2023. Available from: https://theses.cz/id/w9j0pw/.
Full text of thesis
Accessibility: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS)se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: VŠB – Technická univerzita OstravaVSB – Technical University of Ostrava
Ekonomická fakultaMaster programme:
Marketing a obchod
Theses on a related topic
-
Theory and Practice of a Translation of a Technical Text from the Field of Sensory Analysis of Wine
Marie Chmelinová -
Sensory evaluation of fruit beverages treated with natural preservatives of plant origin
Charanpreet Kaur -
Senzorická analýza piva
Marek Jaroš -
Senzorická analýza jedlého hmyzu dostupného v České republice
Karolína Bartáková -
Senzorická analýza vybraných komodit s náhradními sladidly vhodnými pro pacienty s diabetes mellitus
Kristýna Kosková -
Senzorická analýza kokosového nápoje
Veronika Kočiková -
Senzorická analýza rostlinného dezertu
Kristina Suková -
Senzorická analýza paštik
Veronika Možnarová