Faktory ovlivňující ekonomickou přidanou hodnotu v podnicích potravinářského průmyslu – Bc. Zuzana Dudová
Bc. Zuzana Dudová
Master's thesis
Faktory ovlivňující ekonomickou přidanou hodnotu v podnicích potravinářského průmyslu
Factors affecting economic added value in the food industry
Abstract:
Diplomová práce se zabývá problematikou hodnocení vybraného souboru deseti podnikatelských subjektů z odvětví mlékárenského průmyslu v konkrétním období od roku 2009 do roku 2016. Cílem diplomové práce je identifikovat klíčové faktory ovlivňující ekonomickou přidanou hodnotu ve vybraných podnikatelských subjektech, a to především se zaměřením na ukazatele ovlivňující vývoj tržeb. V úvodní části je …moreAbstract:
The diploma thesis deals with the evaluation of a selected set of ten business en-tities from the dairy industry in the specific period from 2009 to 2016. The aim of the thesis is to identify the key factors affecting economic added value in selected business entities, especially focusing on indicators affecting development sales. The introductory part describes the theoretical framework and case studies …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 17. 5. 2019
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Bc. Marcela Basovníková, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
DUDOVÁ, Zuzana. \textit{Faktory ovlivňující ekonomickou přidanou hodnotu v~podnicích potravinářského průmyslu}. Online. Master's thesis. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Faculty of Business and Economics. 2019. Available from: https://theses.cz/id/wdxvbf/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of Business and EconomicsMaster programme / field:
Economics and Management / Trade Management and Economics
Theses on a related topic
-
Fázová přeměna vlhkého vzduchu při jeho ochlazování pod teplotu rosného bodu aplikovaná na podlahovém konvektoru Fázová přeměna vlhkého vzduchu při jeho ochlazování pod teplotu rosného bodu aplikovaná na podlahovém konvektoru Fázová přeměna vlhkého vzduchu při jeho ochlazování pod teplotu rosného bodu aplikovaná na podlahovém konvektoru Fázová přeměna vlhkého vzduchu při jeho ochlazování pod teplotu rosného bodu aplikovaná na podlahovém konvektoru Fázová přeměna vlhkého vzduchu při jeho ochlazování pod teplotu rosného bodu aplikovaná na podlahovém konvektoru
Jan Barák -
Uvedení nového produktu na trh
Jiří Zelenka -
Náklady na vlastní kapitál s důrazem na velikost společnosti
Marián Tomko -
Vliv kapitálové struktury na úspěšnost podniku
Lucie Machalíčková -
Ekonomická přidaná hodnota a hodnocení výkonnosti firem
Petra Fialová -
Ekonomická přidaná hodnota a zhodnocení finanční výkonnosti organizace
Lukáš Vaněk -
Ekonomická přidaná hodnota
Petra TAUSCHOVÁ -
Ekonomická přidaná hodnota
Markéta Nápravníková