Nicole Frýbortová
Bachelor's thesis
VÝVOJ GASTRONOMIE A JEJÍ SOUČASNÉ TRENDY
Abstract:
Bakalářská práce se zaměřuje na vývoj gastronomie a její současné trendy. V teoretické části popisuje vývoj gastronomie od pravěku až po současnost. Dále popisuje současné trendy a objasňuje nové pojmy. Definuje zážitkovou gastronomii, kam patří příprava či dokončení jídla před hostem a také se zaměřuje na molekulární kuchyni a kulinářský turismus. V praktické části jsou pomocí dotazníkového šetření …moreAbstract:
Bachelor´s work is concentraded on the development of gastronomy and its current trends. In theoretical part is described the development from prehistory to the present day. It describe the present trends and explain new terms. It define experience gastronomy, where is a preparation and finishing the meal by the guests. This work is concentrate on the molecular cuisine and culinary tourism.In practical …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 18. 4. 2017
Identifier:
http://theses.cz/id/x09bus/
Thesis defence
- Date of defence: 6. 6. 2017
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bachelor programme:
Theses on a related topic
-
Nové trendy v kulturním turismu se zaměřením na kulinářský turismus v Praze
Markéta Musilová -
Specifické typy cestovního ruchu - gastroturistika a kulinářský turismus
Veronika KISTANOVÁ -
Projekt rozvoje kulinářského turismu na Uherskohradišťsku
Jana Košutová -
Kulinářský cestovní ruch
Dagmar ROUSOVÁ -
Compound nouns related to healthy lifestyle, fitness and diet
Lucie Korešová -
Gastronomie a zdravý životní styl
Zdeněk ELFMARK -
Zdravý životní styl a jeho dopad na spotřebitelské chování v gastronomii
Barbora Medová -
Vlivy gastronomie na výživu a zdraví spotřebitele
Radka Smržová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights