Bc. Miroslav Tesař

Master's thesis

Výroba těstovin z netradičních surovin

Pasta production from non-traditional raw materials
Anotácia:
Cílem diplomové práce bylo vyrobit těstoviny za použití netradičních surovin, a tozejména barevných odrůd pšenic. V literární rešerši jsou popsány vstupní suroviny provýrobu těstovin s hlubším zaměřením na standardní i netradiční odrůdy pšenices odlišnou barvou obilek. Jsou zde uvedeny příklady barevných variací pšenic, barvivazodpovědná za zbarvení obilek a využití těchto odrůd v těstárenských technologií …viac
Abstract:
The aim of the thesis was to produce pasta using unusual raw materials, especiallycolored varieties of wheat. The literary research describes input raw materials for pastaproduction with a deeper focus on both standard and nontraditional varieties of wheatwith different color of wheat. Here are examples of color variations of wheat, colorantsresponsible for colouration of wheat and use of these varieties …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: prof. Dr. Ing. Luděk Hřivna

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendel University in Brno

Faculty of AgriSciences

Master programme / odbor:
Chemistry and Food Technology / Food Technology