Daniela RŮŽIČKOVÁ

Bachelor's thesis

Kvalitativní a kvantitativní složení stravy profesionálních zdravotnických záchranářů

Quantitative and qualitative analysis of paramedics diet
Abstract:
Cíl práce: Posouzení složení stravy profesionálních záchranářů v jednotlivých skupinách podle pohlaví a věku. Metodika: Bylo vyšetřováno 19 profesionálních záchranářů ve věku 24 - 55 let, rozdělení byli do skupin podle pohlaví a věku. Jednalo se o zaměstnance Územního střediska záchranné služby Moravskoslezského kraje. Hodnocení složení stravy bylo provedeno v programu NutriDan. Vyšetřována byla energetická …more
Abstract:
Objective: Assessment of rescue workers diet according to gender and age. Method: The survey was carried out on 19 rescue workers at the age of 24-55. They were divided into groups according gender and age. They were the Rescue services centre for Moravian-Silesian Region employees. Assessment of diet was done in NutriDan. There was energy value of food and the contents of selected micronutrients and …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 4. 2013
Accessible from:: 26. 4. 2013

Thesis defence

  • Date of defence: 18. 6. 2013
  • Supervisor: Mgr. Marek Bužga, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

RŮŽIČKOVÁ, Daniela. Kvalitativní a kvantitativní složení stravy profesionálních zdravotnických záchranářů. Ostrava, 2013. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Lékařská fakulta

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 26.4.2013

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 26. 4. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Lékařská fakulta