Daniela RŮŽIČKOVÁ

Bakalářská práce

Kvalitativní a kvantitativní složení stravy profesionálních zdravotnických záchranářů

Quantitative and qualitative analysis of paramedics diet
Anotace:
Cíl práce: Posouzení složení stravy profesionálních záchranářů v jednotlivých skupinách podle pohlaví a věku. Metodika: Bylo vyšetřováno 19 profesionálních záchranářů ve věku 24 - 55 let, rozdělení byli do skupin podle pohlaví a věku. Jednalo se o zaměstnance Územního střediska záchranné služby Moravskoslezského kraje. Hodnocení složení stravy bylo provedeno v programu NutriDan. Vyšetřována byla energetická …více
Abstract:
Objective: Assessment of rescue workers diet according to gender and age. Method: The survey was carried out on 19 rescue workers at the age of 24-55. They were divided into groups according gender and age. They were the Rescue services centre for Moravian-Silesian Region employees. Assessment of diet was done in NutriDan. There was energy value of food and the contents of selected micronutrients and …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2013
Zveřejnit od: 26. 4. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 18. 6. 2013
  • Vedoucí: Mgr. Marek Bužga, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

RŮŽIČKOVÁ, Daniela. Kvalitativní a kvantitativní složení stravy profesionálních zdravotnických záchranářů. Ostrava, 2013. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Lékařská fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 26.4.2013

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 26. 4. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Lékařská fakulta