Podpora vnímání atraktivity zaměstnání ve službách pohostinství a cestovního ruchu mezi žáky základních a středních škol – Vlasta Popeláková
Vlasta Popeláková
Bachelor's thesis
Podpora vnímání atraktivity zaměstnání ve službách pohostinství a cestovního ruchu mezi žáky základních a středních škol
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá jednotlivými faktory, které ovlivňují žáky při volbě střední školy, a také faktory, kvůli kterým studenti středních škol gastronomických oborů z oboru odchází. Dotazníkové šetření bylo provedeno mezi žáky základních a středních škol. V návrhové části jsou stanovena doporučení pro základní a střední školy pro jejich propagaci a doporučení pro vytvoření gastronomického kurzu …moreAbstract:
The bachelor thesis deals with the individual factors that influence pupils in the choice of secondary school, as well as the factors for which the secondary school students of gastronomic disciplines leave the field. The questionnaire survey was carried out among pupils of primary and secondary schools. In the design part there are recommendations for primary and secondary schools for their promotion …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 4. 2020
Thesis defence
- The Thesis/Dissertation Archive contains the required amount of information.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
POPELÁKOVÁ, Vlasta. \textit{Podpora vnímání atraktivity zaměstnání ve službách pohostinství a cestovního ruchu mezi žáky základních a středních škol}. Online. Bachelor's thesis. Brno: Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o. 2020. Available from: https://theses.cz/id/xzgvit/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bachelor programme:
Management hotelnictví a cestovního ruchu
Theses on a related topic
-
Volba další vzdělávací dráhy u vybrané cílové skupiny osob ohrožených sociálním vyloučením
Kamila Klecanská -
Volba další vzdělávací dráhy žáků základních škol v kontextu rodiny
Petr Hlaďo -
Aktivizační metody ve výuce oboru vzdělání gastronomie
Tereza Třeštíková -
Vývoj odborného gastronomického vzdělání v České republice po roce 2000
Hana Budková -
Inovace učebních textů pro obor vzdělání číšník
Ilona Handzelová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights
Folders
Files
Popeláková, V.
7/4/2020