Martina Hlavatá

Bakalářská práce

Vztah mezi poptávkou a nabídkou restaurace „U Cvičáku“ v Liberci

Relationship between the supply and the demand of „U Cvičáku“ restaurant in Liberec
Anotace:
Cílem bakalářské práce je zjistit, do jaké míry koresponduje nabídka restaurace U Cvičáku v Liberci s potřebami a požadavky zákazníků a na základě těchto zjištění navrhnout vylepšení nástrojů marketingového mixu s účelem zvýšení spokojenosti stálé klientely, případně oslovení nových zákazníků. Teoretická část podává základní informace k problematice pohostinství a marketingu. Praktická část obsahuje …více
Abstract:
The aim of the bachelor thesis is to find out whether the supply of U Cvičáku restaurant in Liberec corresponds to the needs and demands of its customers and, based on the obtained data, to suggest improvements of the restaurant marketing tools, which would increase customer satisfaction and alternatively attract new customers. The theoretical part gives basic information on hospitality and marketing …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 6. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 6. 2017
  • Vedoucí: Jana Valentová
  • Oponent: Božena Machová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/69103