Bc. Dytrtová Dytrtová

Bakalářská práce

Dezerty a zákusky na území dnešní České republiky v kontextu historického vývoje

Desserts and Cakes in the Territory of the Today's Czech Republic in the Context of Historical Development
Anotace:
Bakalářská práce má tři hlavní části: teoretická, analytická a návrhová. Cílem v teoretické části je zmapovat historii sladkých dezertů a zákusků od 17. století až do současnosti na území dnešní České republiky. Také zpřesnit vývoj stravy a v každém období popsat významné osobnosti. Jsou uvedeny suroviny, které se používaly v daném století a také konkrétní sladká jídla a dezerty. Analytická část znázorňuje …více
Abstract:
The bachelor thesis has three main parts: theoretical, analytical and design. The aim in the theoretical part is to map the history of sweet Desserts and Desserts drom the 17th century to the present in the Territory of today’s Czech Republic. Also refine the development of the diet and in each period describe important personalities. The ingredients that have been used in a given century are listed …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2022
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/p2doz/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 7. 6. 2022
  • Vedoucí: Ing. Lada Petránková
  • Oponent: Ing. Zbyněk Vinš

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová a ekonomická

Vysoká škola hotelová a ekonomická

Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví