Biopotraviny a jejich postavení na českém trhu – Sára Diatilová
Sára Diatilová
Bakalářská práce
Biopotraviny a jejich postavení na českém trhu
Position of organic food on the czech market
Anotace:
Tato bakalářská práce zkoumá postavení biopotravin na českém trhu. První kapitola interpretuje základní informace o biopotravinách. Druhá kapitola se zabývá kontrolními a certifikačními procesy. Třetí kapitola sleduje vývoj ekologického zemědělství a zabývá se jeho zásadními principy. Čtvrtá kapitola analyzuje ekonomickou situaci biopotravin na českém trhu. Pátá kapitola pak přináší pohled na postavení …víceAbstract:
This bachelor thesis analyzes the position of organic food on the czech market. The first chapter provides basic information about organic food. The second chapter deals with control and certification schemes. The third chapter monitors development of organic agriculture and focuses on its fundamental basis. The fourth chapter examines the economic situation of the czech organic food market. The fifth …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 9. 2014
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/57509
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 19. 5. 2015
- Vedoucí: Hana Chylíková
- Oponent: Dana Měšťanová
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/57509
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Mezinárodní obchod
Práce na příbuzné téma
-
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Adéla Balogová -
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Nikola Gavendová -
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Barbora Dvořáková -
Current state of organic production, manufacturing and availability of organic food in Ústí region
Karolína Malá -
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
Polina Zinoveva -
Organic Food Market as an oportunity for SME
Nikola Laňková -
Ekologické zemědělství - právní aspekty
Kateřina Čerešňáková -
Srovnání rozvoje ekologického zemědělství ve Švédském království a České republice v letech 2000–2020
Božena Purmenská