Kryštof Knápek

Bakalářská práce

Návrh informačního systému pro potravinářskou výrobu

Design of a Food Production Information System
Anotace:
Cílem bakalářské práce je navrhnout potravinářský podnikový systém, který firmě usnadní plánování výroby (objednávky, správa receptů k přepočtu dávek, ). Součástí práce bude zpracován přehled stávajících řešení, analýza požadavků, funkční a datová analýza zdokumentovaná vytvořením modelu s využitím diagramů UML a návrh prototypu aplikace realizovaný formou drátěných modelů.
Abstract:
The aim of the bachelor's thesis is to design a food industry enterprise system, which will facilitate production planning (orders, management of recipes for batch recalculations, etc.) for the company. The work will include a review of existing solutions, requirements analysis, functional and data analysis documented by creating a model using UML diagrams, and the design of a prototype application …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 5. 2023

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Knápek, Kryštof. Návrh informačního systému pro potravinářskou výrobu. Zlín, 2023. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta aplikované informatiky

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta aplikované informatiky
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe