Michal NEŠPŮREK

Diplomová práce

Sedmidenní výživově-relaxační balíček pro pobyt manažera v OREA Hotelu Sklář****

A Seven day nourishment and relaxing package for manager in the OREA Hotel Sklář****
Anotace:
Cílem diplomové práce je analýza současné situace a porovnání s variantami návrhu na zvýšení atraktivity hotelu. V celoročním provozu jsem se zaměřil především na mimo sezónní období. Zjistil jsem, že většině onemocnění může člověk předcházet zdravou výživou a pravidelnou pohybovou aktivitou. Zájem o prevenci onemocnění a zdravý životní styl je rostoucí a v dalších letech bude pro hosty atraktivnější …více
Abstract:
The principal aim is to analyse present situation and comparison with suggestions to increa-ce atractivity of the hotel. In the whole year season has been off-season period main target. I found out, that the most of illnesses you can avoid with diversity food and regular physical activity. Interested in illness-prevention and healthy life style is growing and in the future will be more atractive than …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 5. 2006
Identifikátor: 2298

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 12. 6. 2006

Citační záznam

Jak správně citovat práci

NEŠPŮREK, Michal. Sedmidenní výživově-relaxační balíček pro pobyt manažera v OREA Hotelu Sklář****. Zlín, 2006. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 31. 05. 2006

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Magisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Ekonomika a hygiena výživy