Bc. Barbora Bašková

Diplomová práce

Změny mikrobiologických a senzorických parametrů v průběhu skladování jogurtů

Changes in microbiological and sensory parameters during storage of yoghurts
Anotace:
Diplomová práce s názvem „Změny mikrobiologických a senzorických parametrů v průběhu skladování jogurtů“ se zabývá problematikou výroby, mikrobiologické a senzorické jakosti jogurtů z kravského mléka. Teoretická část je zaměřena zejména na problematiku výroby a mikrobiální kontaminace jogurtů, včetně senzorických vad. Praktická část se zabývá stanovením a vyhodnocením vybraných skupin mikroorganismů …více
Abstract:
The diploma thesis entitled "Changes in microbiological and sensory parameters during storage of yoghurts" deals with the production, microbiological and sensor quality of yoghurts from cow's milk. The theoretical part is focused mainly on the issues of production and microbial contamination of yoghurts, including sensory defects. The practical part deals with the determination and evaluation of selected …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 5. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 30. 5. 2022
  • Vedoucí: doc. Ing. Libor Kalhotka, Ph.D.
  • Oponent: Vladimír Čejna, externi

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta