Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

whey

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 29 prací)
Využití kvasinek Kluyveromyces marxianus při fermentaci syrovátky
 (Kateřina Havlíčková)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//28rtuk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti fermentace syrovátky
 (Radek Bartošík)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6hy5y4// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Stanovení riboflavinu v syrovátce s využitím metody luminiscenční spektroskopie
 (Barbora Karásková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//n17ezy// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Syrovátka ve výživě člověka
 (Taťána Dangová)

2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//xpg7hn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Technologie a aplikace mikropartikulovaných bílkovin syrovátky
 (HaMy Luongová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//lvm5ml// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Alkoholické a jiné syrovátkové nápoje
 (Stanislava Malá)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//95cv0u// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Kontrola jakosti syrovátky jako suroviny pro zpracovatele
 (Petra Lapčíková)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//94h5fm// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti využití syrovátky v biotechnologiích
 (Michaela Petreňová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//pnz4rs// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Zpracování a využití kyselé syrovátky
 (Ema Umlaufová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//7iu1f6// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 29 prací)