Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
wheyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Využití kvasinek Kluyveromyces marxianus při fermentaci syrovátky
(Kateřina Havlíčková)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//28rtuk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti fermentace syrovátky
(Radek Bartošík)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6hy5y4// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Stanovení riboflavinu v syrovátce s využitím metody luminiscenční spektroskopie
(Barbora Karásková)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//n17ezy// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Syrovátka ve výživě člověka
(Taťána Dangová)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//xpg7hn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologie a aplikace mikropartikulovaných bílkovin syrovátky
(HaMy Luongová)2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//lvm5ml// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Alkoholické a jiné syrovátkové nápoje
(Stanislava Malá)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//95cv0u// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Kontrola jakosti syrovátky jako suroviny pro zpracovatele
(Petra Lapčíková)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//94h5fm// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti využití syrovátky v biotechnologiích
(Michaela Petreňová)2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pnz4rs// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Zpracování a využití kyselé syrovátky
(Ema Umlaufová)2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//7iu1f6// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma