Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
yoghurtKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Yoghurt Factory - Business plan for frozen yoghurt shop in the Czech Republic
(Veronika Brabcová)2014, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/58553 | Ekonomika a management / International Management | Práce na příbuzné téma
Nové trendy v technologii jogurtů
(Martin Helis)2017, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//nlp1e4// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv surovinové skladby na vlastnosti jogurtů
(Monika Wildungová)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//h7zrym// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Statistická analýza trhu s jogurty v ČR
(Tereza Fukátková)2015, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//k8kgil// | Hospodářská politika a správa / Podnikání a administrativa | Práce na příbuzné téma
Vliv kombinace ovčího a kravského mléka na vlastnosti jogurtů
(Tomáš Zbranek)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xajsgt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Výroba jogurtů tradiční technologií
(Klára Pálová)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//vfwep1// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vybrané vlastnosti tavených sýrů obohacené řeckým jogurtem
(Kristýna Vinklárková)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//s6x91k// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Senzorická přijatelnost jogurtů s přídavkem vedlejších produktů potravinářského a zemědělského sektoru
(Michaela Plutová)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//trk50p// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma
Sledování růstu kulturní mikroflóry v jogurtu v průběhu minimální doby trvanlivosti
(Hana LEHEROVÁ)2013, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//hk75lu// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Využívání mediatypů v FMCG kategorii - jogurtové výrobky
(Zdeněk Kraft)2010, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/26144 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Mezinárodní obchod | Práce na příbuzné téma