Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
zluknutiKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Změny stability potravin vůči žluknutí po ošetření mikrovlnným zářením
(Petra Škvorová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//w36og1// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv odrůdy brambor na žluknutí smažicího média
(Aneta Blažková)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//6pfnz3// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Stanovení úrovně žluknutí margarínů
(Nela Adámková)2022, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//j49ssm// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Změny stability ořechů a máku vůči žluknutí po ošetření mikrovlnným zářením
(Klára Vašíčková)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//hywtix// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Význam suchých skořápkových plodů ve výživě
(Martina Suchá)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//948414// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Změny nutriční a senzorické jakosti jedlého hmyzu v závislosti na způsobu jeho skladování
(Nikola Marinovová)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//dfwxmv// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv fenolových sloučenin v bramborách na oxidační stabilitu smažicího média při přípravě hranolků
(Klára Fialová)2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//dnv1jj// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Syntetické antioxidanty a jejich klinická relevance v potravinářském a farmaceutickém průmyslu
(Marie Váňová)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//19bewh// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv různých skladovacích technik na nutriční parametry vlašských ořechů
(Jakub Šimandl)2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//go5peo// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma
Vitaminy v obilovinách
(Markéta Cirusová)2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//yu0hyx// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma