Teplota jako faktor ovlivňující vlastnosti vín během jejich podávání – Bc. Jiří Zelený
Bc. Jiří Zelený
Master's thesis
Teplota jako faktor ovlivňující vlastnosti vín během jejich podávání
Temperature as a factor influencing the characteristics of wines during their serving
Anotácia:
Tato diplomová práce se zabývá vlivem servírovací teploty vín na jejich vlastnosti a kvalitu. Prvním cílem práce je pomocí praktického experimentu zjistit, jaké konkrétní složky vína jsou různými teplotami ovlivňovány. Druhým cílem je pomocí praktického experimentu zjistit, jaký je vliv servírovací teploty vín na jejich kvalitu. Experiment se uskutečnil na základě senzorického hodnocení 5členné komise …viacAbstract:
This master thesis explores the influence of serving temperatures on the characteristics of wines. The first objective of the thesis is to find out which components of wine are influenced by different temperatures. The second objective is to find out what effect on the quality of wines the serving temperature has. The experiment was carried out by sensory evaluation in 5-member commission using 4-point …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 11. 2014
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/10755/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 21. 1. 2015
- Vedúci: Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
- Oponent: Ing. Martina Sochůrková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ZELENÝ, Jiří. \textit{Teplota jako faktor ovlivňující vlastnosti vín během jejich podávání}. Online. Diplomová práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/2x1an8/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Master programme / odbor:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management
Práce na příbuzné téma
-
Výroba vína je umění - servírování je věda
Jan Pavlíček -
Which factors influence revenues of a Prague wine bar?
Nina Winklerová -
Komparace bodového hodnocení vín z jednotlivých francouzských vinařských regionů na českém trhu
Dmitrij Krasiun -
Degustační tabulky pro senzorické hodnocení vína.
Antonina Zaluzhna -
Hodnocení kvality vín
Alexandra Bolková -
Brand analysis of Barefoot Wine
Valerie Cibulková -
Wine and Wine Production from the Marketing Point of View
Anna Malakhova -
Wine consuption trends
Viktoriya Nasypova