Jana ČERNÁ

Bachelor's thesis

Základy hygieny provozoven v cukrářské výrobě

Principles hygienics workrooms in confectionary production
Anotácia:
Cílem této bakalářské práce je seznámení se s opatřeními, jejichž znalost je nutná pro ome-zení rizik v praxi týkající se cukrářské výroby. Další část práce obsahuje shrnutí základů bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, dále správné výrobní a hygienické praxe, která se zabývá správným fungováním provozu. V poslední části je věnována stručná pozornost problematice systému HACCP ve výrob-ním procesu …viac
Abstract:
The objective of this Bachelor thesis is meet with measures, whose knowledge is necessary for limitation hazards concerning of confectionary production in practice. Other part of the work contains summary of the principles safeness and protection of health at work, further correct productive and hygienic practice that the deal with correct behaviour operation. At last parts is devoted to brief attention …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 5. 2009
Identifikátor: 12778

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 11. 6. 2009
  • Vedúci: prof. Ing. Stanislav Kráčmar, DrSc.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

ČERNÁ, Jana. Základy hygieny provozoven v cukrářské výrobě. Uherské Hradiště, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 28. 05. 2009

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.